Willem en Bollie

Willem (basset) en Bollie (chihuahua) vonden  samen een nieuw thuis

Bert

Ganache (Bert)een basset artisien normand van 9 jaar is in opvang gekomen.

Toska zoekt een fijn thuis

 

 Vind u dat we goed werk doen en wilt u ons steunen !

Stop dan uw bijdrage (hoe klein ook) in onze digitale collectebus .
Elke cent wordt aan de honden besteedt.

 

https://dierenlot.digicollect.nl/stichting-jacob-s-ark

lees hier het verhaal van Bravo

https://digidog.nl/hondenjas-onzin-toch-nuttig/

Donna

Donna kwam in 2015 een beetje onvoorzien in opvang.
Jarenlang had ze in een asiel in Roemenie gezeten,nooit kwam ze buiten. Tot ze geadopteerd werd door een mevrouw en ze werd voorbereid voor vertrek. Doodsbang was ze.
Echter mevrouw zag op het allerlaatste moment af van adoptie omdat ze bang was zo'n angstige hond niet te kunnen begeleiden.
We hebben toen besloten dat ze bij ons mocht. Ze kwam naar Nederland als zijnde Ardon ,een reu van 8 jaar. Echter hadden we binnen een dag al in de gaten dat het geen reu maar een teefje was ,en ze kreeg de naam Donna. Haar leeftijd hebben we ook zo onze twijfels bij ,dus hoe oud ze vandaag wordt is ons een raadsel.
Afgelopen zomer verliet Donna voor de allereerste keer sinds ze hier is haar vertrouwde omgeving en ging mee naar de snuffeltuin.
Donna raakt namelijk nog steeds volledig in paniek van een halsband of tuigje .
Haar uitstapje was dan ook een hele onderneming en erg spannend in het begin zoals je kan zien in het filmpje. Echter na 10 minuutjes ging ze toch op onderzoek uit en vond ze het erg leuk. Natuurlijk werd ze door de rest van de roedel goed gerustgesteld en ondersteund ♥.

intervieuw Mijn Geheim rubriek Dierbaar

Een tijdje geleden kreeg ik een telefoontje van Lydia , schrijfster van de rubriek Dierbaar in Mijn geheim . Dik 2 uur hebben we gekletst en het had nog best 2 uur kunnen duren 😊. Wat een lief mens !

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2022