digicollecte va 23/9 tot 7/10 2022

Lieve mensen ,
23 september t/m 7 oktober is de Digitale Collecte Dierenhulp en wij doen mee! Help ook mee en maak voor onze dierenhulporganisatie een collectebus aan. Deze kun je vervolgens heel makkelijk delen met je vrienden, kennissen, familie etc. via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook.
Heb je geen zin om zelf te collecteren maar wil je wel steunen? Doe dan een donatie in onze collectebus https://dierenlot.digicollect.nl/stichting-jacob-s-ark en help de dieren in nood! Alle donaties worden aan het
eind van de collecteperiode zelfs nog verdubbeld door DierenLot met
een max. van € 2.500,- per organisatie. Zo is jouw donatie het dubbele waard
#digitalecollectedierenhulp

 Vind u dat we goed werk doen en wilt u ons steunen !

Stop dan uw bijdrage (hoe klein ook) in onze digitale collectebus .
Elke cent wordt aan de honden besteedt.

 

https://dierenlot.digicollect.nl/stichting-jacob-s-ark

FEEST !!

We hebben feest vandaag !!
We vieren ons 10-jarig bestaan !!
10 jaar ,veel ,heel veel honden ; mooie ontroerende verhalen maar ook intens verdrietige verhalen .
En we hopen dat daar nog veel verhalen bijkomen .
We willen dit graag vieren maar omdat we geen echte centrale opvang hebben is een open dag niet mogelijk .
Dus vieren we het vooralsnog digitaal , maar hopelijk wordt dat nog anders.
We hebben namelijk één hele grote wens en wat een mooi kado zou dat zijn voor ons 10-jarig bestaan.
Zoals jullie weten hebben we veel honden in opvang en gaan we daar dagelijks mee naar de snuffeltuin . Maar die snuffeltuin mogen we gebruiken, hij is nog niet van ons helaas.
We komen nog € 7000,- tekort voor de laatste betaling die voor het einde van het jaar gedaan moet zijn !
We sparen ons een ongeluk ,voeren acties , staan op markten of gewoon op de hoek van de straat spulletjes te verkopen . Maar met zoveel oudjes hebben we ook steeds meer medische kosten en het welzijn van de dieren gaat natuurlijk altijd voor.
We zijn nu met gratis gekregen middelen al het een en ander aan het opknappen maar de grote dingen als de omheining etc. mag pas als we ook eigenaar zijn. En dan zouden we ons feestje met jullie in de snuffeltuin kunnen vieren .
Wat zou het geweldig zijn als jullie ons ,maar vooral de honden, zouden steunen met een klein kadootje in de vorm van een bijdrage aan onze spaarpot.
We weten dat het best brutaal is om om een kadootje te vragen ,maar als het om de dieren en hun welzijn gaat, zijn we graag brutaal.
Ons steunen kan door te storten op NL02 SNSB 0947 5500 54 (BIC SNSBNL 2A) t.n.v. Stichting Jacob's Ark maar ook door te storten in onze digitale collectebus (zie link)
Of als het moeilijk is in deze dure tijd zou je ook bij de plaatselijke winkels kunnen vragen of er een potje voor ons op de balie mag staan en die opbrengst storten.We zijn met elke cent blij!!!
Helpen jullie ons onze droom werkelijkheid te maken en ons 10-jarig bestaan dan ook echt te kunnen vieren ?

Billy niet langer beschikbaar voor adoptie

Lees hier het hele verhaal Billy

https://digidog.nl/hondenjas-onzin-toch-nuttig/

Donna

Donna kwam in 2015 een beetje onvoorzien in opvang.
Jarenlang had ze in een asiel in Roemenie gezeten,nooit kwam ze buiten. Tot ze geadopteerd werd door een mevrouw en ze werd voorbereid voor vertrek. Doodsbang was ze.
Echter mevrouw zag op het allerlaatste moment af van adoptie omdat ze bang was zo'n angstige hond niet te kunnen begeleiden.
We hebben toen besloten dat ze bij ons mocht. Ze kwam naar Nederland als zijnde Ardon ,een reu van 8 jaar. Echter hadden we binnen een dag al in de gaten dat het geen reu maar een teefje was ,en ze kreeg de naam Donna. Haar leeftijd hebben we ook zo onze twijfels bij ,dus hoe oud ze vandaag wordt is ons een raadsel.
Afgelopen zomer verliet Donna voor de allereerste keer sinds ze hier is haar vertrouwde omgeving en ging mee naar de snuffeltuin.
Donna raakt namelijk nog steeds volledig in paniek van een halsband of tuigje .
Haar uitstapje was dan ook een hele onderneming en erg spannend in het begin zoals je kan zien in het filmpje. Echter na 10 minuutjes ging ze toch op onderzoek uit en vond ze het erg leuk. Natuurlijk werd ze door de rest van de roedel goed gerustgesteld en ondersteund ♥.

Toska zoekt een fijn thuis

 

lees hier het verhaal van Bravo

intervieuw Mijn Geheim rubriek Dierbaar

Een tijdje geleden kreeg ik een telefoontje van Lydia , schrijfster van de rubriek Dierbaar in Mijn geheim . Dik 2 uur hebben we gekletst en het had nog best 2 uur kunnen duren 😊. Wat een lief mens !

Snuffeltuin (hondmoetingsplek)

Het is met geen pen te beschrijven hoe blij we zijn !

Al het hele jaar zijn we druk bezig met het inzamelen van geld om onze droom ; een snuffeltuin of zoals wij het noemen een hondmoetingsplek te realiseren .
Een droom die enorm veel geld kost omdat we dit niet op onze lokatie maar elders willen doen.
En nu hebben we een fantastische financiele bijdrage gekregen van Stichting DierenLot die de realisatie van onze droom een flink stuk dichterbij brengt .
We zijn er nog niet dus onze actie's lopen door maar het vertrouwen dat het ons gaat lukken om "onze "honden een geweldige plek te kunnen bieden wordt met de dag groter .

Onderstaande link geeft een aardig beeld over de werkzaamheden .
Stichting DierenLot BEDANKT uit de grond van ons hart♥

https://www.dier.nu/nieuws/honden-van-stg-jacob-s-ark-genieten-van-nieuwe-snuffeltuin

 

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2022