Fanne

Een verhaaltje over Fanne... tja, wat moet ik over haar vertellen?

Fanne is een lieve, rustige hond die een paar dagen in de maand samen met ons lange afstandswandelingen van zo'n 15-20 kilometer loopt en dat gaat nog goed.  We reizen regelmatig met de bus en ook dat gaat haar goed af, ze is dan helemaal niet bang of nerveus.

Inmiddels kent ze onze gewoontes erg goed en ze is bepaald niet dom!  Elke dag opnieuw beleven we veel plezier aan en samen met haar.

Het enige waar ze wel erg bang van blijft is onweer, harde knallen en als er iets valt.  Ze jankt het zelfs uit als er bijv. een theedoek uit je handen valt.
Met andere honden wordt ze geen vriendjes, ze heeft in haar vorige leven waarschijnlijk weinig of geen plezier gehad en niet geleerd te spelen.
Fanne heeft een enorme jachtpassie waardoor wij haar niet kunnen laten loslopen.

De foto's zijn gemaakt tijdens onze wandeling van vorige maand.  Als ze de rugzak en wandelschoenen ziet zit ze nog eerder in de auto dan wij, leuk!

Mirdza & Munja

Op 28 maart 2015 kwamen Mirdza en Munja bij mij wonen, op dat moment had ik 2 Engelse bassets en een kleine bolognezer.  M&M moesten samen blijven en Mirdza had medicatie nodig, ze zaten daarom al bijna een jaar bij een fantastisch gastgezin.

Inmiddels bestaat mijn roedel uit 4 en ik zou niet meer zonder mijn Fransoosjes kunnen.
Mirdza is echt mijn heerlijke knuffelventje die buiten denkt dat hij nog een puppy is (terwijl hij toch ook alweer bijna 11 jaar is).  Munja (net 9) is een dametje apart, trekt haar eigen plan, slaapt waar zij dat WIL en gaat helemaal los als ze water ziet.

M&M spelen vooral met mijn kleintje, bolognezertje Sterre, en met de 3 dames van mijn dochter waar we vaak mee wandelen, en regelmatig slapen we lekker met z'n allen in 1 bed!

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2022

Deel deze pagina