Annie en Jo aan het woord

Waarom wij een gastgezin zijn voor de stichting...  Tja, ook hier is daar nooit over nagedacht.  Het overkomt je gewoon omdat je van honden houdt.

De stichting helpt honden die om de een of andere reden niet meer in hun thuissituatie kunnen blijven, en voor al het goede werk dat ze voor die talloze honden doen hebben ze uw steun nodig.

Want ze kunnen het niet alleen!  Ze hebben gezinnen nodig die een hond een warm hart toedragen en hem een tijdelijk onderdak willen geven.  Heeft u er wel eens aan gedacht om een poosje een hond in uw huis op te vangen?  Om voor hem of haar te zorgen, de hond weer een echt hondenleven te geven en ze het vertrouwen in de mens voor hun verdere leven terug te geven?
U zult zien dat de hond je er echt dankbaar voor is.

Wij - Annie en Jo - kunnen het weten want wij hebben al menige hond in opvang gehad.  En ja, het is best moeilijk om ze weer af te moeten geven, maar alle honden hebben een goed thuis gekregen waar ze met volle teugen kunnen genieten van hun verdere leven.
En daarom helpen wij de stichting nog steeds en willen wij gastgezin zijn.  Het is fijn om te weten dat wij een steentje kunnen bijdragen aan het verdere leven van een hond.

Zou u het niet eens willen overwegen?  De stichting te helpen door gastgezin te worden zodat zij hun goede werk voor de honden in nood kunnen blijven voortzetten?

Wij hopen van ganser harte dat Jacob's Ark snel meer gastgezinnen mag verwelkomen.

Annie en Jo Rietjens

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2024

Deel deze pagina