Binky

update 20 juli 

Gismo kan je het niet meer aandoen om nog te verkassen. Hij is bijna blind en slaapt 90% van de tijd. Binky is nog heel fit en zou  nog best een goede kans kunnen maken op een liefdevolle nieuwe plek. Ik heb niet het idee dat hij in de laatste fase van zijn leven zit. Hij is nog goed actief. 

Binky en Gismo trekken ook niet echt met elkaar op . 

We zoeken dus  een liefdevol thuis voor Binky maar beschouwen Gismo als geplaatst.

 

UPDATE 21 mei 2018

Inmiddels hebben de 2 kleine mannetjes een bezoekje aan de trimsalon gebracht en we hielden het niet voor mogelijk, maar ze zijn er nóg knapper op geworden.
Het gastgezin laat ons nog weten dat het echt een heel lief en gemakkelijk duo is! Ze vinden het heerlijk om te wandelen, lopen los mee en blijven bij je in de buurt.
Nee, Binky & Gismo zijn niet meer piepjong maar ze zijn nog in goede conditie en een nieuw baasje kan nog jarenlang plezier met deze 2 schatjes hebben.
Seniorhondjes zijn zó de moeite waard!

*-*-*--*-*-*

Binky & Gismo, twee seniorhondjes van resp. 11 en 12 jaar oud. Hun hele leventje zijn ze al samen, slapen samen op een kussen, als de een blaft dan blaft de ander.
Ze verblijven in een gastgezin en zijn nu op zoek naar een fijn thuis waar ze verder van hun leven mogen genieten.
Hieronder de bevindingen van het gastgezin over deze twee schatjes, want dat zijn het!

BINKY is een rustig, vriendelijk en gemakkelijk hondje. Hij gaat graag mee voor een fijne wandeling, maar een beetje rondscharrelen in de tuin vindt hij ook fijn. Af en toe speelt hij met zijn maatje Gismo. Binky is niet verzot op poezen, daar blaft hij tegen maar doet ze verder niets. Er achteraan rennen is leuk, maar dat is bijna voor elke hond een uitdaging.

GISMO is eveneens een rustig, vriendelijk en makkelijk hondje. Hij vindt het fijn om een niet al te grote wandeling te maken, zijn conditie is door gebrek aan beweging gedurende de laatste periode niet optimaal. Hij geniet vooral als hij buiten in de tuin wat rond kan scharrelen en lekker in de zon kan liggen.

De beide hondjes zijn 100% zindelijk. Ze zijn waaks, hebben geen voernijd, kunnen samen enige tijd alleen blijven en lopen goed aan de lijn. In het begin vonden ze alles in het gastgezin een beetje spannend, hoewel ze meteen de eerste nacht in het gastgezin al zonder huilen of blaffen doorgeslapen hebben, maar al heel snel kwispelden de staartjes en na een paar dagen kwamen ze lekker bij hun baasjes liggen of een aai halen. Ze kunnen het goed vinden met andere honden en kinderen, ook de hele kleintjes.

Voor Binky en Gismo zoeken wij een thuis waar veel tijd voor hen is en waar ze echt deel van het gezin uit mogen maken. Als ze eenmaal goed gewend zijn kunnen ze enkele uurtjes alleen thuis blijven, maar niet elke dag urenlang.

Wilt u het nieuwe baasje van Binky en Gismo worden en samen met hen nog fijne jaren tegemoet gaan? Vul dan het Aanmeldingsformulier Adopteren in, dit verplicht u tot niets. Als uit de informatie die u in het formulier verstrekt zou blijken dat de hondjes bij u op hun plek kunnen zijn, dan nemen wij contact met u op.
Het adoptietarief voor Binky en Gismo wordt met een serieuze kandidaat besproken, waarbij wij willen benadrukken dat een goed thuis natuurlijk het allerbelangrijkst is!

 

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2020