Pip

Pip is een kruising Basset/Bull Mastiff, een gesteriliseerd teefje van 5 jaar oud (geboren op 13 juni 2012).

Pip is een lieve hond, zacht van karakter.  Een beetje eenkennig naar vreemden maar als ze de mensen eenmaal een paar keer gezien heeft is het goed.  Aan de lijn is ze rustig, wil wel eens reageren op honden die ze niet kent maar als ze haar baasje eenmaal vertrouwt en deze haar goed begeleidt hoeft dat geen enkel probleem te zijn.  Na verloop van tijd kan Pip ook goed loslopen, ze houdt haar baasje constant in de gaten.

Ze kan het erg goed vinden met kinderen, ook de hele kleintjes, ze heeft geen problemen met katten, kan mee in de auto en na gewenning kan ze enige tijd alleen thuis zijn.

Volgens de eigenaar heeft ze vooral het karakter van een basset, ze slaapt graag, is een knuffelkont en verzot op eten.  Pip bewaakt haar tuin, dan komt het stukje Mastiff in haar naar boven.  Al met al gewoon een lieve hond.

Voor Pip zoeken wij baasjes die haar een rustig thuis kunnen bieden, bij voorkeur zonder andere huisdieren, ze vindt het fijn om de enige hond te zijn en alle aandacht te krijgen.  Een tuin bij het huis zal ze zeker waarderen, evenals dagelijkse wandelingen met het baasje.
Natuurlijk kan ze na gewenning enige tijd alleen thuis zijn maar het is beslist niet de bedoeling dat ze structureel dagelijks urenlang alleen gelaten wordt.

Indien u belangstelling heeft voor de adoptie van Pip verzoeken wij u het Aanmeldingsformulier Adopteren in te vullen, dit verplicht u tot niets.
Indien uit de informatie die u in dit formulier verstrekt blijkt dat u wel eens hét baasje voor Pip zou kunnen zijn, nemen wij contact met u op voor een oriënterend gesprek.  Het is dus belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie in dit formulier verstrekt!

Het adoptietarief voor Pip wordt met serieuze kandidaten besproken.


 

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2018