Paco

Een speciaal gastgezin gezocht !

We zoeken een speciaal gastgezin voor Paco(Beaglereu). Een gastgezin waar veel tijd en aandacht is voor Paco.
Een plek waar geduld en begrip is voor het feit dat alles wat voor onze honden “normaal “is door Paco nog als eng en vreemd wordt ervaren.
Waar hij hond mag zijn en fouten mag maken. Waar hij kan wennen aan een leven in veiligheid en warmte .
Natuurlijk staan wij als stichting in nauw contact met het gastgezin en begeleiden wij u daar waarnodig en dragen wij de medische kosten .


Het verhaal van Paco is als volgt;
Paco (een naam die hij van ons gekregen heeft) werd gespot in Servië rondom een meer .
Terwijl hij daar probeerde eten te vinden werd hij voortdurend bekogeld en belaagd door de vissers die daar aanwezig waren .
Vangpogingen liepen daardoor op niets uit.
Echter door inzet van meerdere mensen ter plekke werd Paco alsnog gevangen . Maar daarmee was het probleem niet opgelost want wat nu met Paco.
Het asiel aldaar zorgt al voor meer dan 800 honden ,wat de nodige financiën vraagt, een gastgezin kost teveel in Servië . Dus de enige oplossing was hem weer uitzetten in de stad om zijn overlevingskansen te vergroten.
Voedsel is in de stad makkelijker te vinden maar de gevaren zijn natuurlijk ook enorm en Paco is daarmee niet echt geholpen.


Wij (stichting jacob’s ark) hebben besloten om Paco naar Nederland te halen en hem hier de kans te geven op een volwaardig hondenleven .


Paco is letterlijk en figuurlijk getekend door het leven .Zijn snuitje zit vol littekens en ook is Paco naar alle waarschijnlijkheid niet meer de jongste .
Maar Paco is lief tegen mensen ,vindt het fijn om een knuffel te krijgen en verdiend het om eenveilige warme oude dag te krijgen.


In de komende dagen hopen wij nog meer informatie te krijgen over Paco .
Wanneer Paco aan zijn reis naar Nederland mag beginnen is ook nog niet duidelijk maar we willen ons graag samen met het gastgezin voorbereiden op zijn komst.


Heeft u interesse om Paco te begeleiden naar een nieuw leven meld u dan aan als gastgezin via ons aanmeldformulier.  Formulieren

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2019