Truus

Truus is een gesteriliseerd teefje van 4 jaar oud, geboren op 4 mei 2013.
Ze gaat heel graag mee wandelen en dat is maar goed ook want naar onze mening mag Truus nog wel wat kilootjes kwijt.  De eerste keer wilde ze nog wel even flink aan de lijn trekken, maar na een correctie liep ze keurig mee.  Na gewenning en zeker met een of meer hondenmaatjes kan Truus goed loslopen.

Momenteel leeft ze in een bassetroedel waarin zowel reuen als teven en wat we zien is dat Truus vooral naar de reuen trekt als het om spelen gaat en een reu is dan ook het maatje dat wij voor haar zoeken.
Ze kan goed met katten overweg en ook onze eerdere eis dat kinderen in het adoptiegezin minstens 16 jaar moeten zijn stellen wij bij naar kinderen van minimaal 12 jaar.

Truus eet 'in de groep' en van voernijd is geen sprake, wij zien een basset met volkomen normaal gedrag waar je wel duidelijk tegen moet zijn.  Nee is nee en dat accepteert ze zonder happen of grommen.

Voor Truus zoeken wij baasjes die reeds in het bezit zijn van een andere hond (reu, bij voorkeur basset, ze wordt niet als enige hond geplaatst!) en die de mogelijkheid hebben om veel tijd en aandacht aan haar te besteden.  Na gewenning zal ze zeker een paar uurtjes samen met de andere hond(en) kunnen zijn, maar niet structureel dagelijks.

Bent u geïnteresseerd in de adoptie van Truus of wilt u geheel vrijblijvend kennis met haar maken?  Dat kan!
Vult u dan het Aanmeldingsformulier Adopteren in, dit verplicht u tot niets.  Na ontvangst van dit formulier nemen wij contact met u op voor een oriënterend gesprek.
Het adoptietarief voor Truus wordt met serieuze kandidaten besproken.


 

Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2018