St. Jacob's Ark - Basset Rescue

Jelle is een gecastreerde Grand Basset Griffon Vendéen reu van 5 jaar oud.

Een lieve, rustige hond die op dit moment een Duitse Dog (teefje) als maatje heeft en ze kunnen samen naast de fiets aangelijnd uitgelaten worden.  Bepaald geen druktemaker dus onze Jelle, die het goed kan vinden met mensen van alle leeftijden en andere viervoeters.

Maar Jelle is ook een hele slimme hond en zijn neus werkt prima, onbewaakt voedsel op tafel of het aanrecht is dan ook niet veilig en hij zal beslist ontsnappen uit een niet goed omheinde tuin!

Jelle heeft een vacht die een regelmatig bezoek aan de trimster nodig maakt en net als bij alle bassets verdienen de oren extra aandacht, die moeten goed gereinigd worden.

Voor deze knappe knul zoeken wij baasjes die actief met hem aan de gang gaan en die reeds in het bezit zijn van een hond waarmee hij maatjes kan worden, bij voorkeur een teefje.  De nieuwe baasjes kunnen na gewenning gerust een paar uurtjes van huis maar het is niet de bedoeling dat Jelle samen met zijn maatje dagelijks urenlang alleen gelaten wordt.  Een tuin is erg fijn mits die goed omheind is.

Indien u belangstelling heeft voor de adoptie van Jelle kunt u het Aanmeldingsformulier Adopteren invullen, dit verplicht u tot niets.  Uitsluitend na ontvangst van het volledig ingevulde formulier verstrekken wij meer informatie over Jelle.
Het adoptietarief wordt met serieuze kandidaten besproken.


Stichting Jacob's Ark
© 2012 - 2018